23. tammikuuta 2009

Daddy I'm so sorry, I'm so sssory yea, we just like to party

Elämä tuntuu nyt ihanalle. Edessä on viikonloppu yksin kotona, katson nyt Scandinavian music groupin keikkaa viime kesän provinssirokista (<3). Ansku tulee meille viikonlopuksi, Maija ja Milla meille yöksi myös yöksi tänään ja mennään bailabaila ..jopa yksi asia alkaa selviämään lopulta. Tänään on vielä tekemistä ja ihanaa että onkin, en jaksaisi vaan istua kotona ja tylsistyä. Nam syön myös kylmää piparkakkutaikinaa, koska makeanhimo yllätti ja huomasin että joululta meille oli jäänyt pakastimeen yksi levy taikinaa. Itseasiassa tykkään tästä enemmän, kuin paistetuista piparkakuista !

Nyt kyllä harmittaa kun menin missaamaan viime rokissa smg:n keikan. Tai siis sehän menin niin, että viime kesänä en vielä tykännyt bändistä ..katsoimme ehkä yhden biisin ja totesimme että ompa tylsä. Nyt kun tuota katsoo, niin voin kuvitella itseni tuonne yleisön keskelle hoilaamaan mukana ! Mutta ehkä ensi kesänä sitten johonkin pääsisi katsomaan. Haluaisin ensi kesänä nähdä myös raappanan, disco ensemblen, nopsajalan ja nyt jopa the sounds kävisi. Onneksi Ilosaarirokin esiintyjät tulee tasan kahden viikon päästä, toivotaan että tulisi hyviä bändejä !

Enää 5 päivää Espanjan matkaan. Aika menee niin nopeasti, et kohta huomaan et on keskiviikko aamu ja lähtöpäivä. Oon jo innoissani kokeillut kaikkia vaatteita mitä otan sinne mukaan ja ostanut kesävaatteita (ihanaa päästä käyttämään niitä keskellä talvea<3). Pitää alkaa pakkaamaan tässä lähiaikoina, äiti saa auttaa kun otan muuten liikaa tavaraa mukaan. Onneks Ansku on mukana hihi oot ihana !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti