17. helmikuuta 2009

Quiero ser tu héroe

En oo kirjoitellu moniin viikkoihin, vaikka olis pitänyt. Oon vaan laiskotellu tässä monta viikkoa, kun talvi kangistaa ja selityksiä riittää! Kokeisiinkin olis ihan hyvä lukea, kun tänä keväänä pitää numerot pysyä hyvinä hehe. Voisin kumminkin nyt selittää siitä matkasta vielä kun muistan : D

Eli siis lähdettiin Kuopiosta Kanarialle Puerto Ricoon keskiviikkona kolme viikkoa sitten. Lentokoneessa oli muuten ihan kivaa, oli vaan nälkä ja mahaan koski tosi paljon ..myös ansku oli kipeenä, joten sekään ei voinut kovin hyvin. Välilasku tehtiin Madridiin ja perillä Puerto Ricossa oltiin vissiin joskus 23:00 sitä aikaa? Meidän hotelli oli hirmu kiva, ei ollut sellainen normaali hotelli jossa oli huoneita kamalan tiheästi vaan sellainen tosi rento ja pelkistetty.
Sen viikon aikana ehdittiin tehdä vaikka mitä. Käytiin monesti kävelemässä kahdella eri rannalla (ei kummiskaa uitu meressä vaikka olisi pitänyt : D), otettiin paljon aurinkoa, shoppailtiin, syötiin melkein koko ajan hyvää ruokaa yms. Yhtenä päivänä lähdettiin myös Inglesiin, jossa käveltiin dyyneillä ja käytiin Hard rock cafessa, uu siellä oli hienoa! Viikko meni nopeasti ja voin sanoa, et vikana iltana oli tosi haikeeta enkä saanut nukuttuu ku harmitti palata kotiin.
Jäi ikävä sitä lämpöä ja niitä ihmisiä, jotka oli hirmu mukavia ja huuteli Holaa! Holaa! kaduilla kun käveltiin ohi. Siellä oli myös ihanat näköalat ja kaikkea hienoa mitä suomessa ei ole ..ja jäi sinne meidän komeat tarjoilijapojatkin nyyhks!



Käytiin pari kertaa tuol rannalla, siel hiekka oli vaaleeta ja vesi ihanan väristä. Keräsin sieltä mukaan hienoja kiviä ja simpukoita :)




Kuvailin vettä vissiin ps. bullerojalat jihuu



Ollaan tosi söpöjä ; D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti