26. maaliskuuta 2009

Jos olisin sievempi

Tänään on ollut kerrankin päivä jolloin on ollut tarpeeksi tekemistä. Aamu alkoi huonosti, koska mitkään vaatteet eivät näyttäneet hyvälle ja hiukset oli ihan miten sattuu ..kouluun käveltäessä silmät alkoivat vuotaa kun tuuli niin paljon ja itku ei ollut kaukana (onneksi en sentään itkenyt etteivät meikit olisi levinneet pahemmin). Koulussa oli vaan tylsää ja ahdistavaa, mutta onneksi oli yhden päivä. Koulun jälkeen menin Sennin luokse kampaajalle ja istuin siellä 40 min väri päässä yrittäen epätoivoisesti saada selvää television tekstityksistä kun ei ollut silmälaseja päässä. Hiuksista tuli onneksi kivat, vaikkei ne nyt kauheasti muuttuneetkaan.
Kampaamosta kiirehdin sitten kaupunkiin Rouskun kanssa. Käytiin ostamassa Anskulle synttärilahja ja välteltiin vaatekauppoja koska näin vaatekriisin aikana tekisi mieli ostaa vaikka koko kauppa tyhjäksi ja rahaa on tälläkin hetkellä n. 0€ ! Tällä viikolla täällä on joku ranskaviikko elokuvissa, joten mentiin katsomaan elokuva Qui m’aime me suive, suomeksi Se joka rakastaa minua, seuraa minua. Liput maksoivat vain 3€ ja elokuva oli parempi kuin odotin ..ymmärsin jopa melkein kaiken, vaikka tekstitykset olivat englanniksi.

Juonessa siis tuo mies ja nainen lopulta rakastuvat, kun he päätyvät soittamaan samaan bändiin.

Kun tulin kotiin niin askartelin Anskulle hienon (ainakin omasta mielestä : D) kortin ja pakkasin tavarat ..huomenna siis Kiteelle nams.
Mutta nyt heihei pitää mennä kohta nukkumaan, että jaksan aamulla herätä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti