16. maaliskuuta 2009

Mut on huumattu unelmilla

Kävin tänään ensimmäistä kertaa hölkkäämässä koko keväänä. Ensimmäiset kerrat on aina vähän ärsyttäviä kun tulee päänsärky ja ei jaksa ollenkaan, mut eiköhä se tästä. En siis varsinaisesti vakituisesti harrasta lenkkeilyä, mut haluisin kyl ja yritän jaksaa lähtee juoksemaan aina kun vaan jaksan. Harmi vaan kun vielä on sen verran viileä ilma, että ei ole niin kiva kun hengästyy ja pitää hengittää kylmää ilmaa. En ymmärrä sitä, kun jotkut meidän ikäiset (etenkin tytöt) ihmettelee et miks käyt lenkillä. Tänäänkin yksi kaveri tuli vastaan ja sen naamasta näki että se oli ihmeissään miun lenkkareista ja tuulipuvuntakista ..kyselikin vielä, että mitä ihmettä teen!

Muutenkin oon suht ylpeä itestäni, kun oon irroittautunu pullamössöleivistä (riisipyöröset, rinkelit, sämpylät yms.) ja syöny jo viikon putkeen pelkkää ruisleipää. Lomalla tulleet kilot ei oo vielä karisseet, mutta eiköhän ne tässä viikkojen aikana kun pitää muistaa kuntoilla ja välttää ostamasta koulussa suklaata. Perjantait on vaan pahoja, kun silloin on pakko ostaa aina karkkia ...ja sitä tulee sitten ostettuakin ihan reippaasti. Mutta ihan sama, ei se onneksi oo niin tarkkaa : D

Edellisessä (vai sitä edellisessä, en ole varma?) kirjoituksessa ollut kevättakin etsimisongelmakin on jo ratkaistu. Katselin uutta h&m:n kuvastoa ja tilasin sieltä sellasen melko normaalin mustan napitettavan mustan kangastakin. Se kuulemma tulee tämän kuun lopussa ja pitää toivoa että se sitten on myös sopiva, ettei tartte alkaa palauttelemaan ja etsimään taas kerran uutta takkia. Ei sillä takilla tosin ole mikään kiire, koska ei ne lämpimät ilmat tainneetkaan tulla ...ainakin säätiedotus lupasi huomiseksi ja sitä seuraavaksi päiväksi lunta lunta lunta, räntää räntää räntää. Keltainen toukokuu miks et sä jo tuu?
ps.
oi ku ollaan söpöjä Millan kanssa ja nami viime ilosaarirokki + kuumat soneralasit ! ...ja laatu taas huimaa

2 kommenttia:

  1. elääää tuo kuva on niin ihana oih nyt tuli tosi haikee olo ku kuuntelen meijä häävalssii

    VastaaPoista
  2. nii on aah sienihehkeydet ja yhy nii mut onneks rokki tulee taas kohta ;>

    VastaaPoista