28. huhtikuuta 2009

You could be my flamingo

Vihdoinkin! Oon yrittäny päästä kirjottamaan koko iltapäivän, mut sit äiti keksi et meillä on siivouspäivä ...ja imuroin sit kilttinä tyttönä yläkerran ja siivosin vessan! Huomasin et siel vessanhyllyillä on tosiaankin liikaa tavaraa joita en ikinä heitä roskikseen, joten siivosin nekin ..löytyi mm. 4 tyhjää hammastahnatuubia ja punaisia hiuksia vuodelta en ees muista!

Huomaan, et kirjotan aina tiistaisin kotsantunneista (ruoka lähellä sydäntä!). Mutta tälläkin kerralla on pakko mainita että meillä oli "vappukerta" ja tehtiin donitseja aah mansikka- ja suklaakuorrutteella ja voin kertoa että se oli yhtä hyvää miltä se kuullostaa! Ja liikassa oli allasjumppaa joka oli oikeesti ihan sika kivaa :). En tiiä minkä ikäiset käy allasjumpassa mut luulen että vanhemmat ihmiset ..eli siis alotan vanhana ehdottomasti allasjumpan!

Otin tänään myös kuvia mitä oli päällä, koska ei ollut muutakaan kuvattavaa. Naama on piilossa, koska uinnin jälkeen en jaksanut meikata ja olin aika tärähtäneen näköinen.
Paita Carlings
Housut Vero Moda
Vyö H&M

Tänään oli myös jalassa ensimmäistä kertaa balleriinat koko keväänä ...tosin sukkien kanssa, koska täällä on vielä melko viileä.
Kengät Bianco

Kevättakista myös kuva kun sitä en oo vielä esitelly!
Takki Your Face

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti