28. toukokuuta 2009

Arsonists or firemen?

Palomiehet ehdottomasti! Oltiin tänään koulun kanssa tutustumassa palolaitoksella ja ne lihaksikkaat palomiehet oli parasta koko jutussa.

Saatiin Rouskun kans kyyti kaupunkiin tuntia aikasemmin ennekuin piti olla siellä palolaitoksella niin madeltiin sinne hitaasti ja nautittiin kun aurinko paisto! Oon taas ihanan edustus kuvassa kun oli niin kirkasta et piti siristellä silmillä. Päällä oli normaalit mustat housut ja valkoinen paita, hopea laukku on Espanjasta.

Tänäänkään yllätys yllätys en oo tehnyt mitään muuta kun ollut kotona. Uppouduin taas livin ohjelmien pariin (mm. Ellen Degeneres ja ruokaohjelmat on hyviä kun on tylsää). Huomenna voisi olla jo lauantai, koska huomenna on luvassa samanlainen päivä kun tänään ..ollaan aina ennen menty tyttöjen kanssa Laulurinteelle kattomaan kun ala-asteelaiset laulaa mutta tänä vuonna jätetään se varmaan väliin.

Sovittiin Anskun kanssa et lähdetään ensi tiistaina Lappeenrantaan iskän luokse (=shoppailemaan). Oon jo listaillu mielessäni kaikkea mitä haluisin ostaa, kerron niistä sitten myöhemmin :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti