24. kesäkuuta 2009

Now it's morning, your still gone

Tänään ei sit ollukaan helle! Aamulla ku heräsin niin sato vettä ...mut onneks se sit loppui jossain vaiheessa. Imuroin ja siivosin aamun ja sit lähdin kaupungille pitkästä aikaa kiertelemään kauppoja :)


Valitsin huonot vaatteet aamulla päälle, kun tuo toppi oli ihan liian lyhyt kun pyöräilin kaupunkiin ja nousi koko ajan kävellessä ...mutta siis paita H&M, toppi JC, "verkkatakki" Adidas ja normi legginssit
Kaupungilta pyöräilin pitkästä aikaa Millalle jossa hengailtiin vaan. Milla siivos ja kuunneltii Reginaa ja olin koneella yms. Joskus viiden aikoihin päätettiin lähteä didididi..
..pitsapiknikille! Ostettiin pepsi maxia, tilattiin molemmat kana-ananas pitsat ja mentiin laiturille syömään ja juttelemaan. Sit sen jälkeen tulinkin kotiin!
Tänään ostin:



Uutta ihonkuorintavoidetta. Viimeks miula oli tuota samaa merkkiä, mutta vaan sitä pinkkiä (eli se oli joku merisuolaguava?) ja tuo uusi granaattiomena on paljon parempi!

Sit ostin hiuslakkaa ja tunnustan et ostin tuota vaan purkin söpöjen värien perusteella! Noei kyllä se muutenkin vaikutti hyvältä ja edellinenkin hiuslakka oli samaa merkkiä ja tykkäsin siitä.

Viimeksi miula oli Lorealin itsepäivettävää, mut nyt päätin vaihtaa hieman halvempaan ja paremman tuoksuiseen! Toivottavasti tuo päivettää hyvin kun oon vieläkin ihan valkoinen kun en oo ehtinyt aurinkoa ottamaan :(

Kiersin kaikki alennusmyynnit ja tää mekko oli ainut hyvä minkä löysin! Heti ku näin tuon niin tuli sellainen Scandinavian music group maanläheinen meininki ja hintaa oli vain 12,50€

ps oon kuunnellut nyt Akonia jonkun verran ja ah tuo ääni, tykkään!

4 kommenttia: