10. elokuuta 2009

My heart beats like a drum, can you hear it?

Apuaa, tänään en meinannut päästä sängystä ylös kun herätyskello soi 7:15! Meillä oli lukiolla lukujärjestyksen tekemiset yms. torstaita varten, kun sillon alkaa koulu. En tunne lähes ketään sieltä lukiosta ja muutenkin kaikki asiat oli niin hankalaa, tai ainakin tuntui siltä : D! Opiskelen lukiossa saksaa, espanjaa, ruotsia ja englantia suomen kielen lisäksi joten kaikki pakolliset kurssit ei edes mahtuneet lukujärjestykseen kielten takia ..ja sain kuulla palautetta, et parempi opiskella ahkerasti kun noissa tulee olemaan työtä : D. Pitää yrittää jaksaa!

Aamulla olin ihan tööt, joten turvauduin rakkaustunikaan joka käy aina! Kaikki vaatteet h&m:ltä
Kahdentoista jälkeen pääsin lähtemään koululta ja Ansku oli jo kaupungissa. Käytiin hakemassa pitsat ja mentiin rantaan syömään ..harmi näin kuumalla pitsa ei oikein maistunut ja kinkkuananas pitsa ei ollutkaan niin hyvää kuin luulin :c ! Iltapäivästä mentiin vielä pariksi tunniksi makoilemaan Ilosaareen ja uimaan.
Ansku lähtee huomenna kotiin ja koulukin alkaa jo parin päivän päästä! Oon silti suunnitellut meikkipostausta lähipäiville plus kampaaja on ylihuomenna, mut hiusjutuista vasta huomenna lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti