5. tammikuuta 2009

Vie kauas niin kauas kuin viedä vaan voi, missä itkuni ilon helminä pisaroi


Tulin äsken kaupungilta ja hyrr ulkona on kauhean kylmä. Talven ensimmäiset kunnon pakkaset ja tuntuu, etten uskalla enää mennä ulos kun sinne jäätyy. Nyt olisi niin sen pilkkihaalarin tarve, harmi kun ne ei ole kovin muodissa. Koomailtiin vaan molemmat Millan kanssa ja yritettiin etsiä miulle takkia ja paitaa ja kolitsihousuja ..ei löytynyt mitään hyvää, mutta ostin mustan pipon h&m:ltä. Se on vielä aika meduusamainen, mutta ehkä se siitä muotoutuu sopivaksi. Sitten piti vielä käydä ostamassa viimeisillä rahoilla karkkia ..ja nyt on paha olo.


En oo vieläkään tottunut Joensuuhun. Tänään kaupungilla oli kauheasti porukkaa ja tuntui, että uusia ihmisiä on ihan liikaa. Nyt kun on tottunut muihin paikkoihin, on outoa palata takaisin normaaliin elämään. Mutta toisaalta kotona on mukava olla taas ..aamulla oli ihanaa herätä omassa huoneessa, hakea jotain aamupalaa ja avata tietokone kun tietää ettei ole mihinkään kiire. Huomenna on viimeinen lomapäivä ja ajattelin nukkua pitkään ja olla tekemättä mitään ..katson jonkun oudon elokuvan, jonka sain äidiltä tänään. Ei vaikuta kovin hyvältä, mutta on siinä jotain skeittaripoikia !

Tajusin joku päivä, että miten aika on mennyt nopeesti ...enää 23 päivää Espanjan matkaan. Katselin uudesta h&m:n kuvastosta kaikkea mitä pitää tilata matkaa varten, kuten mm. uudet bikinit ja shortsit. Tähän aikaan vuodesta siellä ei kai ole kauhean lämmin, mutta toivottavasti päästään rannalle ottamaan aurinkoa ja edes vähäksi aikaa pois täältä kylmästä ja pimeästä. Sain mummilta jotain kapseleita, joiden avulla rusketus tarttuu paremmin ja ne estää palamista ..toivottavasti ne auttaisikin oikeasti.

Mutta kirjoittelen sitten taas kun olisi jotain järkevääkin asiaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti