22. huhtikuuta 2009

And like a ghost I'll be gone

Mm aamu oli taas kerran ihana, ehkä parhainta ikinä kun kesä tulee ..aurinko paistaa kun heräät ja kaikkialla on niin kirkasta. Tänä aamuna heräsin aikasemmin lukemaan matikkaa (jota en lukenut sitten kumminkaan) joten ehdin ottaa kuvia ja bailasin. Tän päivän vaatteet oli tosi rennot, lindexin lastenpuolen kolitsihousut, jc:n musta toppi ja h&m:n valkoinen huppari! Koulussa ei ollu mitään kummempia yllätys yllätys!

Koulun jälkeen kävin pyörähtää kotona ja menin neljäks kaupunkiin Millan kanssa. Käytiin jätskillä (ja istuttiin torinlavalla kun se on rakennettu jes!) ja sit aloitettiin kirppiskierros. Ensin mentiin fidaan, jossa ei todellakaan ollut mitään. Sit pyöräiltiin konttiin, josta Milla löysi hienon laukun muttei ostanut sitä.

Sen jälkeen mentiin valintakirppikselle, joka on miusta ehkä parhain kirppis Joensuussa JA löysin sieltä tuon laukun! Tuo on ihan hirmu kiva ja olin niin onnellinen kun Milla ei päättänyt ostaa tuota ja sain sen ..ja tuo on siis h&m:ltä ja hinta oli vain 2€. Valintakirppiksen jälkeen pyöräiltiin vielä takaisin konttiin josta milla osti laukun!

Huomenna ansku tulee meille ja se on ehkä parhainta<3 ja huomenna koulua vaan 13:00 asti, jonka jälkeen ajattelin katsoa jalkapalloa aah! Ja ylihuomenna Helsinkiin shoppailemaan ..elämä on aika mukavaa :)

ps. uus lemppari!

2 kommenttia: