21. huhtikuuta 2009

Mulla on pallo, missä keilat on?

Tänään on ollu kiva päivä, aurinko vaan paistoi ja vihdoinkin alkaa tuntuu keväältä ..ja lämpötilakin nousee kuulemma loppuviikkoon mentäessa, mut ei sitä taas tiiä näistä säätiedoista.
Koulussa oli ihan normia, kotsassa oli koe ja tein tuulihattuja ..ja syötiin ihan älyttömän hyvää uunijäätelöä! Vikoilla tunneilla oli paritanssia ja voin tunnustaa teille, että oon ihan surkea tanssija. Tai siltä se ainakin tuntui kun hidastelin aina miun parin kanssa ja seuraava pari tuli aina päälle ..ja poikien piti jopa neuvoa minuu niissä askelissa! No mutta ihan hauskaa se oli : D

Koulun jälkeen Rousku tuli meille ja opiskeltiin vähän MATIKKAA ...ainetta jossa oon myös ihan huono ja en ymmärrä ysiluokan matikkaa, se on ihan liian hankalaa miulle. Tänään oli ensimmäinen osa matikan valtakunnallisesta ja tota ..no se meni ihan okei mut huomenna on soveltavat tehtävät ja en ees halua tietää mite huonosti se menee. Tehtiin noita monisteen tehtäviä, toivottavasti niistä olis jotain apua!


Sitten sain laitettua ne h&m:n kuvastosta leikatut kuvat (+ Puerto Ricon kuva on jostain lomamatkakuvastosta) kaapin oviin sisäpuolelle joissa oli vielä tilaa noille. Oikeesti kävis kyllä lähteä tuollaiseen paikkaan jossa vesi olis turkoosia ja hiekka ihan vaaleaa ..ja olis lämmin! Mut pitää vielä odottaa kärsivällisesti ensi joulua.

Ps. Äiti toi kaupasta uusimman Ellen eli pääsen illalla ennen nukkumaan menoa lukemaan tuota<3 (tuo selluliitti juttu on just miulle sopiva!) ja siinä tuli mukana vielä -20% alennuskuponki h&m:lle jonka voin käyttää viikonloppuna :)

1 kommentti: