15. huhtikuuta 2009

Jonnekin taakse jäät, sinne sä taakse jäät

Ärr äsken meni totally hermot. Päätin lyhentää yhtä Gina Tricotin mekkoa, koska se on ihan liian pitkä. Ompelukone ei suostunut toimimaan, joten ajattelin et no voin lyhentää sen käsinkin. Ompelin sitä tosi tarkasti varmaan tunnin, sitten kun se oli valmis niin huomasin et se oli ihan ruma niin lyhyenä ja kaiken lisäksi vielä liian lyhyt! Piti sitten purkaa se kaikki ja kieltämättä ärsytti. Mut ehkä tää tästä, olis pitänyt uskoo äitiä kun se sano et tuo tulee tuskin onnistumaan! Mutta voin olla sentään onnellinen, että sain äikän läksyt tehtyä vieläpä ajoissa, etten jättänyt sitä huomiselle :)

Heti kun pääsin koulusta niin pyöräilin suoraan kirjastoon. Huomasin eilen jonkun blogista, että se oli maininnut lukeneensa kirjan Andalusian karkea suola oli kuulemma hyvä. Ja siis minuu kiinnosti sen takia että se kertoo:

"Espanjasta ja espanjalaisista, vihreästä, utuisesta ja graniitinharmaasta Galiciasta, rannikon karuista kalastajakylistä, Baskimaan vihreistä laaksoista, kiihkeän Madridin neonvaloista, elokuvateattereista ja muovisista kahviloista, La Manchan loppumattomista, tummanpunaisista ylängöistä - mutta ennen kaikkea lounaisesta Cádizista, valosta ja merestä, Guadalquivirin avoimista tasangoista. Jokaisen luvun päätteeksi on lukijan iloksi kerätty aitoja espanjalaisia reseptejä."

Oon ehtinyt lukee tuota parikymmentä sivuu ja niin, se on varmasti hyvä sellaiselle jota aihe kiinnostaa ja jaksaa lukea. Tekstissä on kauheasti eri paikkojen nimiä ja ihmisten nimiä niin se on hieman outoa mutta ..kommentoin sitten että mitä pidin kunhan saan luettua sen kokonaan!

Ansku ja mie Lappeenrannas nyt keväällä jihuu mikä teinipeilikuva

Päivän piristys oli se, kun kuulin että pikkusiskopuoli ei pääse lähtemään Helsinkiin (olen ilkeä mutta elämä on!) ja saan ottaa Anskun mukaan<3. Siitä viikonlopusta tulee ihanan kiireinen ja kuntoilua kun molemmat juostaan kaupoista toiseen innoissamme. Ja tajuttiin että ollaan oltu viimeksi yhdessä Helsingissä vuosi sitten :o. Nams aika voisi mennä nopeammin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti