16. huhtikuuta 2009

I wanna steal your breath

Tänään on tullu ainakin liikuttua. Koulun jälkeen lähdettiin Rouskun kanssa kaupunkiin etsimään miulle mustia kenkiä. Tarkoitus oli siis löytää mustia matalia "tennareita" tai sellaisia nauhallisia kenkiä. Niitä ei tietysti ollut missään (yllätys, Joensuussa ei oo mitään!) ja tajusin etten edes halua pakosti sellaisia.

Katsoin noita kenkiä Mekassa jo aikaisemmin ja kun muita ei löytynyt niin mentiin sitte ostamaan ne. Onneksi oli vielä yhdet 36 kokoiset ja tuntui että koko pienempi olisi ollut parempi mutta kyllä nuokin sopii. Ja hintaa oli 44,90€. Psst Millan ensimmäiset kommentit kun se näki mitä olin ostanut oli "aika mummokengät" ..rakastan sitä kun meidän vaatemaku eikä muutkaan maut aina kohtaa : D !

Milla tuli siis jossain vaiheessa kaupunkiin ja siirryin sen seuraan. Käytiin viemässä eri kauppoihin jotain Millan kesätyöilmoittautumislappuja ..siinäki tarvittiin minuu kun tuo ei uskaltanut ite mennä viemään sitä lappua lihatiskille! Sitten lähettiin kävelemään meille kohti ja arvatkaa mitä, kuralammikossa oli tyttö- ja poikasorsa ja ne oli aivan ihania. Harmi kun ei ollut kameraa mukana koska olisin halunnut siitä kuvan!
Käytiin vielä viemässä ABC:lle ja Utraan ne kesätyölaput ja sitten pääsin vihdoin kotiin ..nyt on jalat ihan väsyt mut onneks ei tartte enää lähtee minnekkään.

Postissa tuli tänään sellainen h&m:n kotikuvasto, jossa ei ollut mitään ihmeempää PAITSI oon keksinyt miten hyödyn siitä. Se on ihanasti koottu, ne kaikki kuvat ja värit on ihania joten kerään niistä aina ne rantamaisemat talteen ja laitan kaapin oviin sisäpuolelle. Sitten aina unelmoin et aah pääsisimpä tuonne rannalle ..tiiän oon iha tyhmä : D !

Ei muuta tänään ..kirjoittelen varmaan sunnuntaina seuraavan kerran + miljoonia kuvia teille, koska lähden viikonlopuksi Kiteelle Anskun kanssa bailaa-aa :)

1 kommentti:

  1. "arvatkaa mitä, kuralammikossa oli tyttö- ja poikasorsa ja ne oli aivan ihania." paras osa koko kirjotuksesta :---D ps oot muute ruennu kirjottaa taas enemmä kirjakielellä se ei-niin-kirjakieli on kivempoo =)

    VastaaPoista