18. huhtikuuta 2009

When I love you it's so untrue

Meds - Placebo
Noniin vihdoinkin pääsen kirjoittelemaan. Eli perjantaina tulin junalla Kiteelle joskus neljän aikoihin. Oltiin ilta Anskulla Annin ja Vallun kanssa, ja jäätiin Vallun kanssa sinne sit yöksi. Ei vissiin tehty mitään kummempia, kuunneltiin bilemusaa ja oltiin konella : D

Lauantaina kun herättiin niin ei kauheasti ilahduttanut kun katsoin ulos. Perjantaina siis satoi lunta ja lauantaina se vaan jatkui. En voi tajuta et kahden viikon päästä on vappu ja ulkona näyttää tuolta ..entä jos kesä ei tuukkaan? Sään takia ei myöskään uskallettu poistua Anskun luonta, paitsi lähdettiin käymään kirppiksellä ja yllätys sieltä löytyi jotain:

Yhessä pöydässä oli kauheasti kaikkia hauskoja vaatteita, luultavasti pojan kaikki ja löysin siitä tämmösen mustan h&m:n miesten kauluspaidan. Ei ihme ollut kovinkaan iso ja sen saa hyvännäköiseksi vyöllä! Ja hinta oli 2€

Ansku osti samasta pöydästä tuon Disco Ensemble paidan (2€) ja sellasen koleen hupparin! Sit jostain muusta pöydästä se vielä löysi h&m:n mustan mekon! :)

Kirppiskierroksen jälkeen suunnattiin kauppaan. Ostettiin YLLÄTYS kananuggetteja ja ranskiksia ja juustonaksuja. Siellä sai maistella tuollaisia uusia Schweppes makuja ja otettiin sit vielä pullo tuota ..oli hyvää ja muisteltiin taas Espanjaan koska juotiin siellä tuon merkin Naranja & Pomeloa! Ei tehtykään mitään kummepaa enää sen jälkeen, katsottiin jääkiekkoa, yks elokuva ja jalkapalloa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti